به گروه اینترنتی جذاب و پر از خواندنی‌های جالب روزنه خوش آمدید. از آرشیو ما در پایین صفحه نیز دیدن کنید

Wednesday, October 28, 2009

.::ROZANEH::. Gozaresh Tasviri : Safar Be Poshte Pardeye Ahanin ! >> Photos <<




اگر اين ايميل را به صورت ناقص دريافت کرده‌ايد، مي‌توانيد روي دکمه Printable View در سمت راست و بالاي صفحه کليک کنيد مانند شکل زير

براي رفع دائمي اين مشکل(ناقص ديده شدن صفحه) اينجا را کليک کنيد.
براي عضويت در گروه روزنه و دريافت ايميل‌هاي گروه روزنه به صورت روزانه، اينجا را کليک کنيد. عضويت در گروه روزنه و استفاده از مزاياي آن رايگان مي‌باشد.
اگر از G-Mail براي دريافت ايميل‌ها استفاده مي‌کنيد و قادر به ديدن تصاوير نيستيد روي لينک "Display images below" کليک کنيد.
گروه روزنه، با بيش از 150000(يکصد و پنجاه ‌هزار) عضو و حداقل 70000(هفتاد‌هزار) بازديد در روز يکي از بهترين مکان‌ها براي تبليغات شماست. براي مشاهده تعرفه تبليغات و همچنين سفارش تبليغات اينجا را کليک کنيد.

     
 

 موضوع: 

 تاريخ ارسال:

 

عضويت رايگان در گروه    |    صفحه نخست    |   آرشيو   |  وبلاگ    |    درباره ما    |    تبليغات در روزنه

تبليغات

Advertisements


 

روزنه توسط سرورهاي قدرتمند هاست‌ايران.نت پشتيباني مي‌شود.


 

براي سفارش تبليغات در اين محل اينجا را کليک کنيد

 

 

با خط اينترنت اختصاصي اعضاء گروه روزنه:
 

سرعت، قدرت و کيفيت بالاتر
هماهنگي با گروه و باز شدن عکسها
دسترسي آسانتر و بدون محدوديت به سايتها و ...

9092302260


 


سفر به پشت پرده آهنين !


در كشور كره شمالي آخرين كشور پشت پرده آهنين و بسته ترين كشور جهان توريست ها كه تعدادشان نيز نادر بوده و كاملا جلب توجه مي كنند، تنها مي تواند چيزي را ببيند كه به او نشان مي دهند و تنها مي توانند به جايي بروند كه او را به آنجا مي برند. آرنو دولا گرانژ ، گزارشگر روزنامه لوفيگارودر چين توانست به كره شمالي سفر كرده و گزارشي را به همراه تعدادي عكس تهيه كند. آرنو نيز مانند ساير توريست ها آزادي عمل نداشت و مجموعه عكس هاي او محدود به شهر پيونگ يانگ ، پايتخت كره شمالي مي شود . شهري كه انسان را به ياد شهرهاي مينسك يا صوفيه در سال هاي دهه 1950 مي اندازد. پيش از اين از كره شمالي يك گزارش تصويري حاصل كار پيرجيورجيو پسكالي، روزنامه نگار ايتاليايي را ارائه كرده بوديم كه شامل مجموعه عكس هايي منتشر نشده و نادر از روستا ها و زندگي دشوارساكنان آنها بود. اين بار با آرنو دولا گرانژ در سفري تصويري همسفر شده و به آن سوي پرده آهنين مي رويم تا جنبه هاي ديگري از زندگي در كره شمالي را ببينيم. سفر به پشت پرده آهنين. 2 آبان 88 . منبع : روزنامه لوفيگارو چاپ فرانسه .

در خيابان هاي پيونگ يانگ ايدئولوژي در همه جا حاضر و حكم فرما است.در برابر مجسمه كيم ايل سونگ (‌پدر كيم جونگ ايل رهبركنوني و موسس رژيم كمونيستي كره شمالي) حتي بازديدكننده خارجي نيز احساس اجبار مي كند تا دسته گلي را به پاي مجسمه گذاشته و تعظيم كند.

تصويري از يك خيابان شهر پيونگ يانگ. با مشاهده وسايل حمل و نقل عمومي پيونگ يانگ اين تصور به بيننده دست مي دهد كه به شهرهاي مينسك يا صوفيه در سال هاي دهه 1950 ميلادي سفر كرده است.

با اين حال پيونگ يانگ شباهتي به يك شهر پر جمعيت با انبوه ساكناني كه با عجله در حال حركت هستند، ندارد. در شهر درختان بيد انسان به طورحيرت آوري احساس آرامش مي كند.

كشتي جاسوسي آمريكايي پوئبلو كه در سال 1968 درآب هاي ساحلي كره شمالي به دام افتاد و 82 ملوان آن مدت 11 ماه زنداني بودند در ساحل رودخانه شهر پيونگ يانگ لنگر انداخته است. بازديد از اين غنيمت يكي از برنامه هاي اجباري توريست ها محسوب مي شود.

تصاوير كيم ايل سونگ و كيم جونگ ايل در حالت‌هاي مختلف در همه جا به چشم مي‌خورد. در يك ايستگاه محلي راه‌آهن بين پيونگ يانگ و مرز چين مي‌توان يك نقاشي كه كيم ايل سونگ رهبر سابق و پسرش كيم جونگ ايل رهبر كنوني كره شمالي را نشان مي دهد، ديد.

در چند كيلومتري پيونگ يانگ خانه‌اي كه در آن كيم ايل سونگ در سال 1912 و در خانواده روستايي متولد شد از اماكني است كه علاوه بر مردم كره شمالي توريست‌ها نيز از آن بازديد مي‌كنند.

هر تبعه كره شمالي براساس يك قانون نانوشته ناگزير است يك بدج از تصوير كيم ايل سونگ را به لباس خود وصل كند.

منظره پان مون جونگ در منطقه غيرنظامي شده مرزي بين دو كره كه يادآور دوران جنگ سرد چه در بخش شمالي و چه در بخش جنوبي شبه جزيره كره است.

در نقطه مرزي پان مون جونگ اتاقك‌هاي آبي رنگي وجود دارند كه براي ملاقات‌ها ميان شمال و جنوب و آمريكايي‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرند. در اين تصوير دو سرباز كره شمالي در مقابل يكي از اين اتاقك‌ها ايستاده‌اند.

مسير برگشت نيز مانند رفت با ترن انجام شده و مقصد شهر پكن است. در اين سفر 24 ساعته همواره يك نظامي كره شمالي نيز در قطار حضور دارد.

هتل ريونگ يونگ نماد تغيير شكل پيونگ يانگ است. در آغاز احداث آن در سال 1987 كيم ايل سونگ كه در آن زمان زنده بود مي‌خواست هتل ريونگ يونگ با 105 طبقه و 330 متر ارتفاع مرتفع‌ترين ساختمان آسيا باشد. اما به دليل كمبود پول 5 سال بعد عمليات احداث اين هتل متوقف شد و اخيرا اندك‌اندك و به آهستگي احداث هتل از سر گرفته شده است.

 

 

       

 


 

اين ايميل را براي دوستانتان نيز ارسال کنيد....

اگر اين ايميل را از طرف دوستانتان دريافت کرده‌ايد، مي‌توانيد با عضويت در گروه روزنه هر روزايميل‌هاي ما را با موضوعات متنوع دريافت کنيد..
 براي
عضويت رايگان در گروه روزنه، اينجا رو کليک کنيد..

 

 

 

 

 

 

 
 

 

GroupTeam


Owners

  ALI

 Yousof

Y!ID: RedVolcano_81  Y!ID: YousofShajari 
براي چت با من اينجا را کليک کنيد براي چت با من اينجا را کليک کنيد

Moderators

FARIBA

30nAp30

Y!ID: Fariba_october  Y!ID: pc30na 
براي چت با من اينجا را کليک کنيد براي چت با من اينجا را کليک کنيد
 
 
     


__._,_.___


Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

No comments:

Blog Archive